Herfsttrofee

Herfsttrofee

Wedstrijdverslag

door: Wybe Jan Nauta

Nieuw materiaal werpt vruchten af, Marianne wint met overmacht de Herfsttrofee

Niemand, maar dan ook echt niemand kwam afgelopen zondag ook maar in de buurt van de monsterscore van Marianne. Onder perfecte weersomstandigheden werd er gestreden voor een eervolle vermelding op het Herfsttrofee bord.

Hoe het allemaal begon? Wie Marianne kent weet dat ze geen big spender is. Ondanks het feit dat bijna iedereen tegenwoordig met een ‘op maat gemaakt’ golfsetje de baan in trekt, wilde Marianne haar eerste vertrouwde setje onder geen beding kwijt. Haar golfspel ging immers prima en de angst om te veranderen overwon het van de wil om te vernieuwen. Totdat het noodlot toesloeg en Marianne er tot haar grote schrik achter kwam dat ze de boel niet op orde had. Haar vertrouwde setje stond keurig in de locker in Nunspeet, terwijl ze over een uurtje op de golfbaan Hoogland verwacht werd. Grote paniek in huize Gorel-Kers. Maar het toeval wil, dat Ronald een dagje vrij had en voor de afwisseling een keertje niet ging golfen. Marianne mocht (bij hoge uitzondering) de nieuwe wapens van Ronald gebruiken. Marianne speelde die middag de sterren van de hemel, lag op plaatsen waar ze nog nooit gelegen had en was direct overtuigd dat er met nieuwe materialen veel meer te halen viel. Ondertussen heeft ze een nieuwe set aangemeten gekregen en vallen de puzzelstukjes allemaal op de juiste plaats en … de rest is historie. Het nieuwe materiaal werpt haar vruchten af en Marianne neemt op eenzame hoogte (netto 64!) de Herfsttrofee in ontvangst. Waarmee ze dit seizoen voor de tweede keer een bord-wedstrijd op haar naam zet. Marianne, van harte gefeliciteerd!

Ondergetekende nam onder luid applaus (?!) wederom de 7de prijs in ontvangst. Ach, er zijn tijden geweest dat ik mij geen zorgen hoefde te maken over welke prijs dan ook. Ik ben blij dat mijn naam weer regelmatig genoemd wordt. Overigens had ik het genoegen om deze wedstrijd met Tineke en Petra te spelen, bedankt voor de gezellige ronde dames. Tot snel!

PS: Ik kan mij voorstellen dat Ronald misschien toch stiekem het setje van Marianne gaat uitproberen … want op hoeveel borden sta jij al Ronald hoorde ik Marianne nog aan Ronald vragen 😊

Met vriendelijke groet,
Wybe Jan

De winnaars

NaamHCPPl HCPNetto scoreStbf punten
1Marianne Kers20,4256444
2Lidwien van Loon17,9227137
3Rob Berendsen18,8217237
4Ben Schoon22,8267336
5Jan ten Have8,197434
6Eric Tamminga12,5147435
7Wybe Jan Nauta8,7107435

Door |2021-10-18T18:09:50+02:0018/10/2021|Categorieën: Wedstrijden, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie