Heerendag – HAKRON bokaal

//Heerendag – HAKRON bokaal

Heerendag – HAKRON bokaal

Wedstrijdverslag

door: Coen Holstege

Prijsuitreiking Hakron Bokaal.

Woensdag 26 februari 2020 vond de uitreiking van de Hakron bokaal 2019 plaats. Zoals de meesten wel weten is Hakron de sponsor van de fel begeerde Hakronnetjes. Wat zijn Hakronnetjes? Iedere birdie gescoord op zomer greens wordt beloond met een mini flesje whisky, Hakronnetje genaamd. Op de Heerendag wordt dan dus ook uitsluitend gesproken over Hakronnetjes. Het klassement loopt van 1 januari tot en met 31 december en het gaat er om wie de meeste Hakronnetjes heeft gescoord.

De winnaar van het klassement mag de Hakron wisseltrofee gedurende een jaar koesteren en leegmaken….

Henk van ’t Slot ook wel bekend als mister Hakron nam deze uitreiking voor zijn rekening. Henk is de grondlegger van het mooie bedrijf Hakron en legde kort uit wat dit bedrijf zoal betekend voor de bouw. Inmiddels is zijn zoon Christian directeur van Hakron. Helaas kon hij er deze dag niet bij zijn.

Ook deze keer ging de wisseltrofee naar Jan van de Craats met maar liefst 64 Hakronnetjes, wat toch wel een uitzonderlijke prestatie genoemd mag worden. Jan van harte gefeliciteerd. Op de 2de plaats is geëindigd Henri Steneker met 26 Hakronnetjes, 3de plaats Bert Snoek en de 4de plaats Wim Evers met respectievelijk 24 en 11 Hakronnetjes. Ook deze heren van harte gefeliciteerd.

Jan hield na de uitreiking een korte speech en memoreerde dat de 64 Hakronnetjes te wijten waren aan een heel goed jaar waar alles op zijn plek viel. hij bedankte Hakron en de organisatie voor de fijne avond.

Tot slot had de voorzitter van de Heerendagcommissie nog een verrassing in petto en bood Henk en Christian van ‘t Slot namens de Heerendag ieder een dinerbon aan voor twee personen.

Namens de Heerendagcommissie bedanken wij Hakron weer voor de vele Hakronnetjes, die wij hebben mogen uitreiken en voor de toezegging dat ook in 2020 zij dit blijven sponseren.

De winnaar

HerenNaamAantal Hakronnetjes
1Jan van de Craats64
2Henri Steneker26
3Bert Snoek24
4Wim Evers11

Alle foto’s vind je hier.

Door |2020-03-02T14:47:43+01:0002/03/2020|Categorieën: Heerendag|0 Reacties

Geef een reactie