Handicart wedstrijd 2020

/, Wedstrijden, Wedstrijdverslag/Handicart wedstrijd 2020

Handicart wedstrijd 2020

Wedstrijdverslag

door: Nita Bos

Op zondag 28 juni speelden we de jaarlijkse Handicart Trofee wedstrijd. Dit is primair een gezelligheidswedstrijd die in het teken staat van een bijdrage aan een goed doel: het aantal beschikbare Handicarts voor de Nunspeetse stabiel houden. Omdat het Rijk Golfbanen de Handicarts in eigen beheer heeft, is de opbrengst door donaties en ook de opbrengst van de wedstrijd bepalend voor het aantal Handicarts op onze baan (voor elke €1000 één Handicart). Daarom werd bij wijze van uitzondering in ‘Coronatijd’ aan de deelnemers gevraagd om het inschrijfgeld te voldoen voorafgaande aan de wedstrijd. Hieraan werd massaal gehoor gegeven en zo brachten alle deelnemers € 362,50 bijeen, ruim ⅓ Handicart!

De deelname aan de wedstrijd was overweldigend, 45 golfers streden om de `Handicart Trofee’. Het weer werkte reusachtig mee: het was niet meer broeierig warm maar men voelde een aangename temperatuur met een frisse bries en heel sporadisch een spat regen. Het invullen van de kaarten blijft wat onwennig, wel met een marker afspreken, maar geen kaarten uitwisselen en de uitslag kun je via de App op je telefoon of thuis via de website invoeren.

Er was ook geen prijsuitreiking maar gelukkig was het wel mogelijk om na afloop met je flightgenoten op het terras na te genieten.
De uitslag staat op de website. Zo zag ik, dat Gerrit Bronkhorst met 38 stableford punten de winnaar werd van de wedstrijd, gevolgd door Josina Kukupessy en Thijs v.d. Schee. Alle drie gefeliciteerd, helaas gaan de regio en landelijke finales (georganiseerd door de Stichting Handicart) dit jaar niet door.

Ik hoop, dat iedereen, net als ik genoten heeft van het spel en van de gezelligheid met je flightgenoten.

Nogmaals bedankt voor uw deelname en het voldoen van het inschrijfgeld.

Nita Bos

Handicart Consul

De winnaars

HerenNaamEerste rondeTweede rondeTotaal score
1.Alle de Wit8077157
2.Jan van de Craats8281163
3.René Groot Bruinderink8485169

Door |2020-08-31T16:26:17+02:0004/07/2020|Categorieën: handicart, Wedstrijden, Wedstrijdverslag|0 Reacties

Geef een reactie