Grote successen jeugd in de Super Sixes

//Grote successen jeugd in de Super Sixes

Grote successen jeugd in de Super Sixes

De Nunspeetse jeugd naar landelijke halve finale!

GolfSixes League, een initiatief van PGA Holland om jongeren t/m 13 jaar met baanpermissie t/m handicap 36 in teamverband competitie te laten spelen. Het team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 spelers, welke het opneemt tegen een ander team. De spelvorm is scramble matchplay, en de baan wordt opgedeeld in blokje van drie holes.

Ook ‘De Nunspeetse’ heeft een team samengesteld voor deze competitie. In mei / juni is de poulefase doorlopen, met de teams van De Goyer, Golf4All en Anderstein. Nunspeet is als winnaar uit deze poulefase gekomen. Een fantastische prestatie.

Zondag 7 oktober jl. moest ‘De Nunspeetse’ op eigen terrein aantreden tegen GC Holthuizen in de regionale kwartfinale. Hoewel de opzet van de GolfSixes vooral spelplezier en teambeleving behelst zagen we strakke en gespannen koppies. Een zeer boeiende en spannende strijd die met een bijzonder klein verschil werd gewonnen. Kortom we behoren tot de vier beste GolfSixes teams van Nederland.

Nu op naar de landelijke halve finale: deze wordt op zondag 4 november in de ochtend gespeeld op de Goyer. Aansluitend wordt in de middag de finale gespeeld. Hoe de uitslag ook zal zijn: ons feestje kan niet meer stuk!

Een heel groot compliment en felicitaties voor de deelnemers:
Liselotte, Floris-Jan, Diederik, Olivier, Thijs, Max, Boet, Pepijn en Kian!!

Heel veel succes en plezier gewenst op 4 november a.s. op De Goyer!

JeuCo17 - Facebook jeugdgolfJeugdgolf de Nunspeetse heeft natuurlijk
ook een eigen fanpage op Facebook!

Door |2018-10-23T08:24:15+01:0023/10/2018|Categorieën: Jeugd|1 Reactie

Eén reactie

  1. Wybe Jan 30 oktober 2018 om 10:59 - Antwoorden

    Wat goed van jullie, super gaaf gedaan allemaal! Veel succes op de laatste dag, winnen! 🙂

Geef een reactie