De Gouden putter

De Gouden putter

Wedstrijdverslag

door: Monica Menke

Op de laatste hole werd mij al voorzichtig meegedeeld dat ik me maar moest voorbereiden op het schrijven van een stukje. Huh??? Bij deze waag ik een poging.

Mijn man Pieter en ik zijn nieuwe leden sinds mei maar al wel bekend met deze prachtige baan.

Ik heb mij meteen in het sociale golfgebeuren gestort. Na 15 jaar permanent in Zuid Frankrijk te hebben gewoond zijn we weer terug in de ons zo bekende omgeving. De eerste Damesdag was als een warm bad waarin ik terecht ben gekomen. Alles wat er daarna kwam was alleen maar hartelijkheid, gezelligheid, en ik voelde me meteen op mijn gemak. Wat een goede sfeer en wat een heerlijk parcours na die jaren heuvel op en af te zijn gesjouwd!

Diverse wedstrijden meegedaan. In het begin was het enorm wennen na 4 maanden niet gespeeld te hebben, dus “ik sloeg geen deuk in een pakje boter”. Maar als grote redder was daar David Love die mij weer het vertrouwen gaf en de puntjes op de i leerde zetten. Van dat moment aan ging het goed. Het vertrouwen kwam terug en ik kon weer genieten.

De Matchplay kampioenschappen ook maar ingeschreven: in de kwart finale uitgeschakeld, maar het was een leuke uitdaging en een heerlijke dag.

De wedstrijd “The best of the rest” gewonnen en ook dat gaf een boost. Toen geen stukje geschreven omdat ik dat nog niet wist dat dat welkom was.

Dan de Gouden Putter. Om het verhaal niet te lang te maken en teveel in detail te treden, even wat highlights. Een dubbele bogey daagde mij uit om de volgende hole een par te moeten spelen en dat lukte dan. Ook op de holes met een dubbele slag pakte ik mijn kansen. En dan, dank zij David, de vol vertrouwen geslagen approaches en chips waren bijna allemaal op maat. En ja.. dat scoort. En als dan de put ook nog valt…. Ach we weten het allemaal, er zijn van die dagen…………..

Een heerlijke partij met Philippe en de altijd maar doorgaande Josina, wat een kanjer is dat.

Kortom beste lezers, mijn man en ik voelen ons heel erg op ons gemak op deze fantastische club
DANK

Monica en Pieter Menke

De winnaars

NaamHCPPl HCPScore
1Monica Menke17.62341
2Linda Klomp14.71940
3Ank van Tilburg40.35038

Door |2021-08-15T20:09:48+02:0015/08/2021|Categorieën: Wedstrijden, Wedstrijdverslag|1 Reactie

Eén reactie

  1. Linda 10 oktober 2020 om 19:31 - Antwoorden

    Wat een leuk verslag! Dank voor de mooie woorden. En ja hoor, mijn putter is zeker te leen 😉

Geef een reactie