Golftrainingsreis met Carolien (Belgie)

//Golftrainingsreis met Carolien (Belgie)

Golftrainingsreis met Carolien (Belgie)

Al ruim 15 jaar organiseren ik golfreizen naar leuke bestemmingen. Dichtbij of ver weg, ik probeer zo’n drie á vier keer per jaar een leuke golfreis samen te stellen. Dergelijke trips zijn toegankelijk voor iedereen met niveau HCP 54 of lager. Tijdens zo’n reis verzorg ik een lesprogramma en doen ik baancoaching tijdens het spelen.

Wat staat er nu in de planning?

Mijn nieuwe bestemming in september 2022 is België – Golf de Pierpoint. Wilt u ook een paar dagen heerlijk aan uw golfspel werken in een mooie omgeving en met een gezellige groep mensen. Spelen op topbanen, werken aan je golfspel en heerlijk dineren. Ga dan mee en verbeter uw golfspel tijdens deze leerzame dagen. Echt een aanrader! 👌🏻

Ga mee en schrijf u in: . Het inschrijfformulier vindt u hier.

Ik kijk er naar uit om samen met u aan de slag te gaan in België .

Met vriendelijke groeten,

Carolien Driessen
PGA Holland A Golf Professional
06-20035407

Door |2022-06-25T20:32:41+02:0008/03/2022|Categorieën: golfreizen|0 Reacties

Geef een reactie