Onze Pro’s – Brian Gee

//Onze Pro’s – Brian Gee
Onze Pro’s – Brian Gee2020-06-15T18:22:52+01:00

 

Brian Gee

 

Golfprofessional

 

logo de-nunspeetse-39x45_gscBrian Gee

Brian Gee stelt zich voor:

Mijn gedachten over mijn coaching/teaching visie wil ik na 10 jaar werkzaam te zijn op Het Rijk van Nunspeet, graag met je delen. Ik wil je met passie, kennis en met mijn ervaring, helpen om beter te leren golfen. Ik heb 40 jaar ervaring met lesgeven en heb kennis van vele verschillende methodes en stijlen.

Het alle belangrijkst is dat wij een swing leren die bij ons type lichaam past. Rekening houdend met:
a) Lengte en bouw persoon;
b) Leeftijd en ervaring;
c) Natuurlijke krachtbronnen (waar?);
d) Lenigheid;
e) Gezondheid en lichaamsklachten;
f) Balgevoel en talent.

Vervolgens: Constant leren spelen en alle slagen volgens eigen kunnen beheersen door de bal goed te leren raken en dat hij rechtdoor gaat. Deze twee aspecten geven lengte.

De laatste 5 jaar heb ik gewerkt met een lesmethode die gebaseerd is op Stack and Tilt die ik de Swipe noem. Deze swing is herkenbaar, opvallend, misschien lelijk maar heel effectief. Ik heb ook lesklanten die ik coach met een traditionele swing. Om het leren makkelijker te maken gebruik ook een aantal hulpmiddelen in mijn lessen waaronder high-speed videobeelden.

In overleg wil ik je heel graag helpen om uit te zoeken welke swing het beste bij jou past, vaak is ook maar een kleine correctie op je eigen swing nodig waardoor je gelijk veel beter speelt.

Lees hier meer over mijn Hickory Experience!

Hier kun je een golfles bij mij reserveren.

Golfschool Het Rijk van Nunspeet is ook te vinden op Facebook!

In januari 2020 heeft Brian de Brian Gee award in het leven geroepen.

Deze Brian Gee Award is voor de jeugdgolfer of golfster die het afgelopen jaar op de één of andere manier belangrijk is geweest voor onze vereniging. Dat kan zijn in prestaties, uitstraling of anderszins.

In 2020 is de award uitgereikt aan Bastiaan Maris.