En weer een HOLE IN ONE

/, Communicatie/En weer een HOLE IN ONE

En weer een HOLE IN ONE

Afgelopen maandag 17 augustus speelde we met z’n drieën – Hans Buitenhuis, Harry Nienhaus en ondergetekende onze wekelijkse ronde op de mooie golfbaan van GC Nunspeet. Niet wetende wat er straks zou gebeuren.

Op een gegeven moment komen we aan op de zeer lastige hole 7 (par 3) van Noord. Hans Buitenhuis pakte z’n ijzeren 6 uit zijn tas en bereidde zich voor op zijn slag. Het was heel stil en de backswing werd ingezet. Zag er beheerst en ontspannen uit. Uiteindelijk de echte full swing en weg vloog de bal richting de green. De bal belandde op de linker schuine zijde van de green en rolde richting de hole. Uiteraard wisten we niet dat de bal in de hole was gekomen. Maar een prachtige slag was het zeker. Nieuwsgierig wandelde we richting green en liepen de heuvel op om naar het resultaat te kijken. Yesssssss de bal is in de hole beland.

Hans maakte zijn eerste hole in one na ongeveer 10 jaar golfen. Zo trots als een pauw liet hij zich door mij fotograferen. Dat hij op de volgende hole een 9 scoorde dat kon hem helemaal niets schelen. De hole a one pakt niemand hem meer af!

PS wij willen de mannen van het baanonderhoud en de robotmaaier via deze weg de complimenten geven voor de schitterende staat van de golfbaan. Bedankt mannen!

Met vriendelijk golf groeten,

Joop van Wijnbergen.

Door |2020-08-20T16:38:18+02:0020/08/2020|Categorieën: BaanInfo, Communicatie|0 Reacties

Geef een reactie