Een nieuw jaar, een nieuwe homepage…….

//Een nieuw jaar, een nieuwe homepage…….

Een nieuw jaar, een nieuwe homepage…….

Lieve leden van de Nunspeetse en andere belangstellenden,

De Communicatiecommissie heeft haar oren goed te luister gelegd en heeft gedurende de afgelopen 2 jaren de diverse commentaren die over de in 2017 vernieuwde website van onze vereniging werden gegeven, verzameld en beoordeeld.

Alles bij elkaar genomen was het toch duidelijk dat er behoefte bestond aan een aantal aanpassingen die het gebruik van de site eenvoudiger en aantrekkelijker maken voor leden en buitenstaanders en die technisch meer mogelijkheden geven.
Wij zijn aan het werk gegaan en hebben veel onderwerpen gewijzigd en/of verplaatst. Ook is er een ander bedrijf in de arm genomen dat het geheel technisch begeleidt, een nieuwe indeling van allerlei berichtgeving doorgevoerd en nog veel meer.

Er zijn heel veel uren, dagen en maanden in gaan zitten; vooral Karin Kaptein en Jos Schoot Uiterkamp hebben ongelooflijk veel werk verzet om het geheel optimaal te laten functioneren en er een aantrekkelijke site van te maken.

Als je terugkeert naar de homepage van de site, volg dan de aanwijzingen op het scherm op (scroll met de muis naar beneden en weer naar boven) en je komt alles tegen wat je wilt weten en lezen.

Ook de link naar Proware (o.a. om je in te schrijven voor wedstrijden) en de baanstatus hebben een extra plekje gekregen op de vernieuwde homepage en hebben zo een duidelijker plaats in het geheel.

Er is uitvoerig getest met een aantal leden en men was het er over eens dat deze “heldere en moderne” site een duidelijke verbetering is ten opzichte van de vorige versie.

Wij hopen dat een ieder het met ons eens is dat er veel positieve wijzigingen zijn aangebracht en dat het geheel beter leesbaar, makkelijker te vinden en aantrekkelijker is geworden.
Maar wij blijven ook doorontwikkelen, dus het is mogelijk dat er in de toekomst soms kleine aanpassingen worden gedaan om het geheel nog fraaier te maken en nog makkelijker te laten functioneren.

De Communicatiecommissie

Door |2019-02-21T21:51:21+02:0021/02/2019|Categorieën: Communicatie|0 Reacties

Geef een reactie