Een heerlijke eerste golfweek na de lockdown

/, Communicatie/Een heerlijke eerste golfweek na de lockdown

Een heerlijke eerste golfweek na de lockdown

Verslag

door: Jan en Saskia ten Have

Het nieuws wordt nog steeds beheerst door de corona cijfers. Dan gaat het vaak om het aantal corona patienten op de IC, het aantal ziekenhuis opnames van patienten met corona en het aantal overleden personen aan het virus. Helaas was een van onze leden daar ook een van.

Wij zitten thuis na te genieten van onze ronde golf vandaag. De eerste negen holes hadden we zelf geboekt en voor de tweede negen konden we aansluiten bij twee clubleden. We zijn het Rijk van Nunspeet erkentelijk om de eerste twee weken alleen speelrecht te geven aan leden. Er is op deze manier een gezellige knusse sfeer op en rond de baan. Het centrum van de (korte!) hole 19 bevindt zich op het plein tussen het clubhuis en het caddyhuis.

Toen we op hole zuid-9 binnenkwamen was het wel bijzonder om te kijken naar lege terrassen bij het clubhuis op een stralende zonnige dag op zondag 17 mei. Hopelijk komt er snel “een volgende stap” en kunnen we ook daar weer terecht. Een groot compliment is op zijn plaats voor de medewerkers van de shop en van de horeca die ons gastvrij ontvangen en druk zijn met andere taken dan zij gewend zijn.

Het kleine aantal greenkeepers dat in coronatijd mocht doorwerken heeft op een fantastische wijze voor de baan gezorgd. Al met al een memorabele week waarin we na acht weken weer konden golfen sinds het begin van de lockdown.

Door |2020-05-17T19:22:54+02:0017/05/2020|Categorieën: ClubInfo, Communicatie|1 Reactie

Eén reactie

  1. Joke Donkers 22 mei 2020 om 11:02 - Antwoorden

    Wat een mooi bericht. Helemaal mee eens. Joke Donkers

Geef een reactie