De competitievoorbereidingen kunnen beginnen

//De competitievoorbereidingen kunnen beginnen

De competitievoorbereidingen kunnen beginnen

In tegensteling tot andere jaren hadden wij als Competitiecommissie dit jaar een aardige puzzel. Gelukkig hebben wij onze commissie kunnen uitbreiden met Tjalling de Boer, die vanuit Harderwold ook al zeer actief was in de competitie commissie aldaar.

We hebben het onszelf dit jaar wat moeilijker gemaakt dan andere jaren. Wij hebben mede door de komst van het aantal nieuwe leden de inschrijvingstermijn wat opgerekt. Daardoor is er op het laatste moment nog een extra seniorenteam op de vrijdag geformeerd. Daar zou zelfs nog ruimte zijn voor een enkele fanatieke speler.

Wij hebben 5 extra teams ingeschreven voor de NGF-competitie 2020 en zijn enorm verheugd dat er weer een damesteam in de dubbel 9 klasse zal aantreden.

Daarnaast zijn wij ook blij dat we met 4 extra heren teams, 1 op de vrijdag en 3 op zondag, volgend jaar deelnemen.

Enerzijds hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk spelers in te delen en gehoor te geven aan de voorkeuren die zijn aangegeven. Anderzijds hebben we natuurlijk onze ambities in beeld tijdens de indeling. Dat laatste heeft zich met name vertaald naar een (gedeeltelijke) verjonging van het eerste herenteam op zondag, 36 holes. Daardoor zijn er een aantal spelers doorgeschoven naar het 2de en het 3de team op zondag.

De voorlopige teamindeling, staat vanaf vandaag op onze site (competitie).

Binnenkort informeren wij de competitiespelers over de lesmogelijkheden en het clubtenue. Wij wensen iedereen alvast een sportieve en plezierige voorbereiding toe.

Heel veel succes!
Met vriendelijke groet,
Nathalie Kramer, Bart de Wilde, Kees van der Ham, Tjalling de Boer en Wybe Jan Nauta

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via: .

Door |2019-11-21T16:03:21+02:0021/11/2019|Categorie├źn: Competitie|0 Reacties

Geef een reactie