Corona update 14 oktober

//Corona update 14 oktober

Corona update 14 oktober

Geachte leden,

Helaas heeft ons land te maken met een sterke opleving van de COVID-19 pandemie.
Dit heeft geleid tot vergaande maatregelen die het kabinet heeft moeten nemen om de ontwikkeling van dit gevaarlijke virus te remmen. Gisteren heeft premier Rutte een aantal maatregelen bekend gemaakt die ook de golfsport weer gaan raken.
Gelukkig kunnen we onze geliefde sport blijven beoefenen mits we ons blijven houden aan de bekende basisregels:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Geen groepsvorming;
  • Groepsgrootte van maximaal 4 personen (ook buiten).

Jammer genoeg dienen we vanaf 14 oktober 22.00 uur onze horeca en terrassen voor alle gasten t/m woensdag 11 november 2020 te sluiten. Wij zorgen ervoor dat de koelkasten in onze golfshops voorzien zijn van voldoende frisdranken en kleine snacks, zodat u voor uw golfronde nog iets kunt aanschaffen.
Onze kleedkamers en douches zullen m.i.v. 14 oktober 22.00 uur eveneens worden afgesloten; de golfschop/receptie en de toiletgroepen blijven wel bereikbaar.

Nogmaals wijzen we u erop dat het dragen van mondkapjes in ons clubhuis dringend gewenst is, het kabinet heeft de wens dit advies snel om te zetten in een verplichting.

Houd daarnaast in het clubhuis diezelfde 1,5 meter afstand en respecteer het eenrichtingsverkeer.

Het volgende is van toepassing op golflessen en wedstrijden:

  • Golflessen en clinics zijn toegestaan mits er groepen van maximaal 4 personen worden gevormd;
  • Onderlinge wedstrijden (geen shotgun) binnen de eigen vereniging zijn toegestaan ongeacht de leeftijd, mits geen groepsvorming vooraf en achteraf plaatsvindt;
  • Zowel de jeugd- als najaarscompetitie gaan niet door in 2020.

Hoe beter we met zijn allen binnen en buiten de regels naleven des te meer kans we hebben dat we ook in deze tweede golf onze sport kunnen blijven beoefenen.

Op 27 oktober zal het kabinet opnieuw een persconferentie organiseren waarin duidelijkheid zal worden gegeven over mogelijke verlenging of versoepeling van die maatregelen. Ook via onze website houden wij u op de hoogte van de actualiteiten.

Peter Hemmen

General Manager
Het Rijk van Nunspeet

Door |2020-10-23T14:57:56+01:0014/10/2020|Categorieën: BaanInfo|0 Reacties

Geef een reactie