Mixed Greensome december 2018

Mixed Greensome december 20182018-12-27T19:16:31+01:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het wedstrijdverslag

door Rob en Erica

Een Greensome wedstrijd, gezellig om daar aan mee te doen!

Maar toen mijn wekker op zondagochtend al vroeg afging was mijn gezelligheid nog even ver te zoeken. Rob mijn golfpartner die dag, is gelukkig een écht ochtendmens en was er direct klaar voor. Ook onze tegenspelers Thea en Jan de Groot stonden al vroeg fris en fruitig klaar op de tee.

Het tempo en de swing zat er bij iedereen goed in. Mooi om te zien dat de ballen bij de flightgenoten ‘lekker vlogen’. Zo stroef als ik opgestaan was gingen helaas mijn ballen ook, niet ‘helemaal niet’, mijn ijzer-6 en de putter ‘deden hun werk’ maar de rest, vooral mijn afslag was helaas dik onder de maat. Jammer, want nu moest ik iedere keer de 2de slag doen, en dat was niet volgens plan, daardoor misten we t.o.v. de zeer steady en overtuigend spelende Thea en Jan lengte. Rechtdoor is sowieso meestal de kortste weg naar de vlag (..echt waar?) en die lijn hadden zij er goed in. Gelukkig speelden we Greensome en kon mijn maatje, die in topvorm was, ervoor zorgen dat we redelijk meededen.

Ondanks dat het de voorgaande nacht behoorlijk gehoosd had lag de baan en de greens er zeer goed bij, en liepen de puts, vooral bij Thea en Jan, graag in de hole. Een goed setje hoor!

We willen Douglas en Anouk graag feliciteren met hun prachtige score en welverdiende 1ste plaats.

Verder zijn we ook zeer blij om te melden dat we met onze score van 36 punten (opnieuw) gewonnen hebben, met zelfs 4 punten verschil van ons ‘echte’ partners; Jacco van Dam en Linda Klomp. Het kwam dus heel goed uit dat wij dit stukje mocht schrijven ;-).

Dank je wel organisatie voor deze fijne dag.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars

NaamPl. HCPScore
1.Douglas Driessen / Anouck Hage942
2.Rob Berendsen / Janny Pool
1939
3.Bart en Patricia de Wilde1537