Herfstbokaal 2017

Herfstbokaal 20172017-11-27T19:39:27+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscHet wedstrijdverslag

door Marieke Uytenbogaart

Tja, dan doe je heel erg je best en dan word je ‘gestraft’ omdat je zevende bent geworden! Als je er nou nog een leuk golfballetje bij kreeg, maar nee hoor, alleen maar een notitieblokje en een pen. En heb je daar dan wat aan, ook niet, want je moet je verslag digitaal inleveren!

Enfin, de ochtend begon goed. Bij het opstaan was er geen enkele reden om nog even de startlijst te controleren, met dit mooie weer zijn er eigenlijk nooit afzeggingen en dus ook geen wijzigingen. Lekker ontbeten en het krantje gelezen. Mentaal alvast de boel op ‘het wordt toch niets vandaag, want de laatste weken gaat het niet echt lekker’ gezet en met goed gemoed op naar de club.

Totaal met 41 deelnemers strijden om de Herfstbokaal. Die heeft er in jaren niet zo goed uitgezien omdat ons aller Emmy zich op het poetsen van de bokalen en bekers heeft gestort en met een fantastisch resultaat! Dank je wel lieve Emma!

Eigenlijk valt er verder weinig te melden, de dag kon niet mooier, prachtig weer, mooie baan, gezellige flight en allemaal leuke mensen in de baan. Als bonus nog een hele gezellige nazit op het terras en de ‘prachtige’ slagen bewonderen van de collega’s die de laatste hele lastige hole zuid-9 moesten bedwingen. Annette had ons allemaal op professionele wijze geld afgetroggeld en ons in ruil daarvoor onze scorekaarten gegeven en Bert deed de prijsuitreiking.

Wat een geweldig resultaat voor Tiny Klabbers, net weer een paar maanden aan het golfen en er gewoon met de herfstbokaal vandoor gaan door met 37 stablefordpunten als eerste te eindigen! Tiny, gefeliciteerd, je hebt het zo verdiend! Iedereen bedankt voor de inzet en de mooie dag.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Foto en ranking van de winnaars

Uitslag herfstbokaalHCPPl HCPScore
Tiny Klabbers35.24437
Thijs van der Schee15.0837
Petra ten Hove19.22537
Jan van de Craats6.7836
Herman van Ree16.62036