Asperge wedstrijd

Asperge wedstrijd2018-05-21T21:51:05+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het wedstrijdverslag

door Coen Holstege

Asperge wedstrijd, 2e Pinksterdag 21 mei 2018

Nu mijn vrouw ook is gaan golfen, word van mij verwacht ook mee te gaan doen aan wedstrijden waaraan heren én dames kunnen deelnemen. Enthousiast als zij is kwam zij gelijk met het voorstel om deel te nemen aan het aspergewedstrijd, dus gelijk samen ingeschreven.

De starttijd gaf ons de gelegenheid om de dag heerlijk rustig te beginnen en rond elf uur gingen wij richting golfbaan. Vriendelijk werden wij ontvangen door twee dames van de Wedstrijdcommissie en na het voldoen van het inschrijfgeld ontvingen wij een leuk presentje, een golfballetje. Na het inslaan van een paar balletjes en kennismaking met mijn flightgenoten, Jos en Diny, ging het richting onze eerste hole, Noord-8. (shotgun) Het was prachtig weer, de zon scheen volop en een heerlijk verkoelend, maar wel stevig briesje zorgde af en toe voor een wat verwaaide bal.

Na afloop deden, zoals gebruikelijk op het terras de sterke verhalen weer de ronde en serveerde men heerlijke aspergehapjes: een krokante asperge, een koude aspergesoep met garnaaltjes, een toastje met een aspergesalade en een hartig aspergetaartje. Daarvoor hulde aan de chefkok! Bij de prijsuitreiking begon Saskia met de zevende prijs en zo waar hoorde ik mijn naam opnoemen. Een geweldige prijs, want naast de drie balletjes, mocht ik ook een verslagje schrijven van deze wedstrijd. Wat een eer….. Maarten Horsman behaalde de eerste prijs, nog mijn felicitaties. De overige prijswinnaars kun je hiernaast vinden.

Het was een heerlijke en gezellige dag! Wij zullen beslist binnenkort weer inschrijven!

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De uitslag

NaamHCPStb
1Maarten Horsman18.040
2Theo Wiedenhoff23,537
3Marianne Kers23.037
4Jacomien Eilander16.736
5Herman van Gemert13.936