3-ball stableford april 2017

3-ball stableford april 2017 2017-09-10T15:02:37+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het wedstrijdverslag

door Hein van Mulligen

Beste Golf(st)ers,

Word je 7e na een spannende wedstrijd, denk je, alhoewel deze denkwijze niet erg sportief is, och ik hoef niet te wachten tot de prijsuitreiking, want een prijs zit er niet in. Maar, het zonnetje schijnt, ik zit in goed gezelschap met Thea en Mark, een lekker drankje erbij, en dan word je opgeroepen voor de 7e prijs!

Grap dacht ik, maar nee, de wedstrijdcommissie had een nieuw briljant idee om de 7e winnaar te verrassen met een lullig notitieboekje. De pen was even vergeten maar werd later alsnog toegevoegd! En toen kwam het addertje onder het gras vandaan. Je moet een stukje schrijven over deze voortreffelijk georganiseerde wedstrijddag.

Ik keek de gulle geefster aan en zei: ‘dat meen je niet’. Moet zeker weer zo’n stukje worden van:

  • het weer was goed (ook al heeft het geregend)
  • de commissie heeft het weer uitstekend geregeld, waarvoor mijn dank
  • mijn flightgenoten, ik kon het niet beter treffen, ze hebben mij tot halve hoogte gebracht (bedankt Thea en Mark, jullie waren echt gezellig)

Enfin, dat doen we dus niet.

Aangezien ik ongeveer net zo schrijf als dat ik golf speel, kunnen jullie niet te veel van dit stukje verwachten.

Weten jullie trouwens waarom de Schotten zo goed in het golfspel zijn? Omdat zij beseffen dat hoe minder vaak zij het balletje slaan des te langer het balletje meegaat!

Jullie weten natuurlijk hoe dat extra slagje genoemd wordt dat alleen ik mag weggeven. Maar hoe wordt het tegenovergestelde van een MULLIGAN genoemd? Het antwoord kunnen jullie mailen naar de Wedstrijdcommissie, waarschijnlijk wordt onder de goede antwoorden wel een klein (lullig) presentje uitgereikt.

Met vriendelijke golfgroet,

Hein

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars

NaamHCPPL HCPSTB
1Janny Pool15.22036
2Mark de Groot26.13234
3Marianne Kers21.32734
4Thea de Groot18.32434