Senioren Mix 2016

Senioren Mix 20162017-09-10T15:02:59+00:00

bovenbeeld16-senco

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscVerslag van de Senioren Mix 2016

Onder auspiciën van de Seniorencommissie en de bezielende leiding van Loe Jaklofsky zag dit evenement in 2016 voor de eerste keer het levenslicht.

Op 15 september 2016 werd de laatste wedstrijdronde onder tropische temperaturen gespeeld. Met een ‘trouwe’ groep werd strijd geleverd, want er was nog wat te verdienen:

  • de winnaar van de dag
  • de winnaar van het totaal aantal stablefordpunten van de 2de serie wedstrijden
  • de winnaar van de Social Senior Mix trofee over twee series, hierbij werden de twee hoogste scores uit de 1ste serie en drie hoogste scores uit de 2de serie wedstrijden geteld. Voor deelnemers die alleen aan de 2de serie hebben meegedaan golden de vijf beste scores behaald in deze serie.
diversen16 senioren003

De uitreiking van de prijzen vond plaats onder de parasols op het terras, onder het genot van een hapje en een drankje

De winnaar van de dag werd Roos Markus met 20 punten, geen sinecure met deze temperatuur!

Voor het behalen van het hoogste aantal stableford punten in de 2e serie wedstrijden werden prijzen overhandigd aan:

1ste prijs met 95 punten aan jawel….. Roos Markus
2de prijs met 92 punten aan Theo Wiedenhof
3de prijs met 88 punten aan Evelien Wiedenhof

Roos, Theo en Evelien van harte gefeliciteerd!

 

 

diversen16 seioren005En dan de Social Senior Mix Trofee, een prachtig beeldje van een clubhoofd met een golfbal.

Met een leuke humorvolle toespraak door Ferdi Basch (Ferdi je kan er wat van) werd het beeldje uitgereikt aan wederom: Roos Markus. Dus Roos als overall winnaar nogmaals van harte proficiat!

Terugkijkend op twee series van de Senior Social Mix wedstrijden kunnen we concluderen dat deze opzet echt is geslaagd en dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Het ongecompliceerd spelen van een rondje van negen holes valt prima in de smaak bij de doelgroep. Je leert mensen beter kennen en dit evenement kende een groeiend aantal enthousiaste deelnemers. Dat heeft tot een gezellig wederkerend fenomeen geleid, zeker als er in de toekomst nog tips voor verbetering van het golfspel van onze pro’s en de fysio voor het lichamelijke welzijn bij komen. Alles natuurlijk onder het motto van vrijwilligheid en niets moet. Ik weet eigenlijk voor 100% zeker, dat ik namens alle deelnemers Loe kan vragen hiermee door te gaan en zo gauw mogelijk weer een nieuwe serie wedstrijden te organiseren.

Loe tot zover bedankt!

Peter Ligtermoet