Heeren naar Nijmegen

Heeren naar Nijmegen2018-11-12T16:53:25+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het verslag

door Ed van Went

Op woensdag 30 mei was het dan zover, de Heerendag gaat een dagje uit.

Met zesendertig man op weg naar Het Rijk van Nijmegen. Prachtig weer met plus 25 graden en heel veel zon.

Maar ja dan moet het ook gebeuren en met wel erg weinig slagen vanwege onze playing handicap, zelfs minder slagen dan de exact handicap.

Verschillende greens zijn ‘s morgens gestoken en gezand, nou dan weet je het wel, dan wordt het hard werken om nog wat te bereiken.

De uitslag spreekt boekdelen, slechts één van ons verbeterde z’n handicap met wel 3 slagen en dat was Jo Sol. De rest had 36 of nog véél minder.

We speelden Noord-Oost, heerlijk berg op en af en ook nog aardig wat meters tussen de holes. De meeste fairways hebben bulten en gaten en dat maakte het moeilijk te kiezen.

Maar al met al hadden we een fantastische dag, kregen onderweg nog een heerlijke, koele versnapering ter compensatie voor de moeilijke (zandige) greens (maar we hadden liever wat extra slagen gehad).

Terug in het clubhuis met een lekker drankje en hapje werden we verrast door de aangrenzende zaal/terras ruimte waar een speciale happening was. Wellness en modeshow voor damesgolfers. Ik moet eerlijk zijn, dat leidde wel wat af (zie foto).

De dag werd afgesloten met een lekker tapas diner. Heerlijk eten, wat en hoeveel je maar wilde.

Dank aan de organisatie.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars

NaamHcpScore
1Jo Sol15.239
2Kees van der Ham8.136
3Jos Schoot Uiterkamp21.235
4Wim Evers16.034