Paasscharrel 2017

Paasscharrel 2017 2017-09-10T15:02:37+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het wedstrijdverslag

door Jan Steenbakkers

Paasscharrel 17 april 2017
Wie maandagmorgen naar buiten keek zou zo weer zijn bed ingaan.

Maar hoe dichter bij Nunspeet, … hoe beter het weer. Bij de ontvangst was het een gezellige drukte en een grote opkomst. We werden verwend met koffie/thee en iets lekkers.

Dubbele starts, het leek een lange dag te worden maar het liep goed door waardoor we na vier en een half uur terug waren.

Bij mijn afslag op de eerste hole ging het direct mis. Ik joeg de bal rechts de berg op en deze ging ook nog eens tegen een boom aan liggen. Gelukkig voor Jacomien beperkte zich dit tot eerste en laatste hole. Desastreus was dit ook niet want mijn partner slaat alles kaarsrecht. Het was een leuke spelvorm, zodat je een kans had bij de tweede slag. Door de schitterende ballen van Jacomien was de afslag altijd verzekerd en konden we elkaar richting green goed aanvullen. Dit heeft geleid tot het bekende resultaat.

In de baan werden wij getrakteerd op een heerlijke lunch en na afloop was er voor iedereen een lekker hapje en drankje. Het geheel was heel goed verzorgd zowel door de Evenementencommissie als door de Horeca, waarvoor onze hartelijke dank. De sfeer proevend heeft ieder genoten van deze mooie dag.

Mede namens Jacomien, Jan Steenbakkers

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars en de foto’s

TeamsamenstellingSTB
1.Jacomien Eilander / Jan Steenbakkers43
2.Jozien Holm / Hein van Mulligen42
3.Anouck Hage / Wilma Hardeveld42
4.Valerie Korzaan / Harry Künzel40