Midzomernachtwedstrijd 2017

////Midzomernachtwedstrijd 2017
Midzomernachtwedstrijd 2017 2018-02-28T20:51:53+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het wedstrijdverslag

door Tineke van Voorst en Dirk van der Linde

De Midsummer Night 2017

Opnieuw is het de Evenementencommissie gelukt om het mooiste weer van de wereld te regelen: niet te warm en strak blauw.

Na een heerlijke kop koffie en een pittige sandwich was het tijd om kort gemaaide droge fairways op te zoeken. Het was heerlijk golfen en doordat er dit jaar wat weinig deelnemers waren, was het heerlijk rustig en kon je je goed concentreren.

Bij het halfway house werd de inwendige mens verwend met een heerlijk pompoensoepje en wat andere snacks. Ook konden we met een lekker koud wijntje proosten op de aankomende zomer.

De ene lus was bedoeld voor stableford en de andere voor strokeplay: spelvorm zonnewende. Leuk! En deze keer had niemand moeite met de telling doordat er een duidelijk rekenvoorbeeld was verstrekt.
Wij hebben zelf vanwege blessures en een lange reis door Frankrijk niet meer gegolfd de laatste maanden en zoals je dan vaak ziet lukt het ineens meer dan goed.

Jan en Jozien hebben ons tijdens onze trip uitgenodigd voor deze wedstrijd en ook ingeschreven aangezien wij op een wifi-vrije camping hoog in de Franse Alpen stonden.

Eigenlijk zijn we nog een halfuurtje te vroeg gestart, want op deze Midsummer Night moet je eigenlijk tijdens de laatste 2 holes de bal moeilijk kunnen volgen in de schemering om een echt Midsummer Night-gevoel te krijgen. We misten wel wat Noorse en/of Zweedse accenten, maar al met al een fantastische avond.

Hartelijk dank en een goede zomer gewenst!

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars

Teamsamenstelling
1.Dirk van der Linde en Tineke van Voorst
2.Ronald Gorel en Gineke Bossema
3.Marianne Jaklofsky en Huib Pieneman

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Fotoalbum