Gezamenlijke Dames- en Heerendag

////Gezamenlijke Dames- en Heerendag
Gezamenlijke Dames- en Heerendag 2017-09-10T15:02:32+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het wedstrijdverslag

door Carla van Heerde

De gezamenlijke Dames- en Heerendag van 18 juli 🌞🌞

Op deze prachtige dag werden we ontvangen met een kop koffie en wat lekkers.
Rond half elf vertrok iedereen naar zijn of haar hole voor de Shotgun.
Wat had ik een geweldige leerzame flight met Valerie, Robert en Peter.
Wij mochten op hole 17 (Oost-8) starten. Ik speelde heerlijk met wat geluk op de greens ⛳️wat resulteerde in een goede score van 39 stableford punten,  wat goed was voor de 1ste prijs. 

Uiteindelijk hebben de Heeren  de Dames toch verslagen. De score was gemiddeld 30,59 voor de Heeren en de 29,8 voor de Dames.

Wat een prachtige baan hebben we toch! Daarna op het terras even bijkletsen over de dag met een drankje,  een hapje en rustige achtergrondmuziek 🎼🎼

Na de prijsuitreiking konden we genieten van het buffet, wat geweldig was. Wat een keuze was er, mooie opmaak van de gerechten, echt een feestje om te zien.

En heerlijk was het, ijsje na wat wil je nog meer (want ondertussen kwam ook de Tigercompetitie nog langs het terras knallen via Zuid 9, noot redactie)

Ook alle andere winnaars van harte gefeliciteerd. 💐💐 Het was weer 👍 georganiseerd door de Evenementencommissie, waarvoor hartelijk dank.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars

Uiteindelijk wonnen de Heeren met een gemiddelde score van 30,59 stableford punten. De dames scoorden een gemiddelde van 29,8 stableford punten.

Carla van Heerde scoorde het best bij de Dames (en overall) met een score van 39 stableford punten. Jan Goemans scoorde het best bij de Heeren met een score van 36 stableford punten (deze score werd ook behaald door Rob van Kranen, Koos Versteeg en Harry Kunzel).

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Fotoalbum