Afsluiting seizoen 2018

Afsluiting seizoen 20182019-04-28T10:26:54+02:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

Het verslag

door Erna Alink

Op 17 november speelden we het Raboslottoernooi. Dit is natuurlijk niet de juiste benaming aangezien onze gezelligheidswedstrijden gewoon doorgaan.

Jammer dat er zo weinig deelnemers waren.

Misschien een samenloop van omstandigheden. De Sinterklaasintocht, vakanties, misschien golfmoeheid aan het einde van het mooie zomerseizoen. Wij als Evenementencommisie gaan ons hierover beraden.

Het was in ieder geval een bijzonder geslaagde en gezellige dag met leuke mensen en prachtig nazomerweer. De wedstrijdvorm, texas scramble werd door iedereen leuk gevonden.

De catering door de baan, een heerlijke kop erwtensoep kwam voor de meesten van ons op het juiste moment. Een echt opkikkertje. De borrelhap en het diner waren uitstekend verzorgd door Evert en zijn brigade. Alle lof daarvoor, ook voor het bedienend personeel.

De scores lagen dicht bij elkaar maar de winnaar van deze dag bestond uit de flight van Rabovertegenwoordiger Carlie Schipper, Rob Berendsen en Patricia van de Riet.
2e werd de flight van Maarten Horsman, Thea de Groot en Erna Alink.

Met onze dank aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme.

logo icon de-nunspeetse-39x45_gsc

De winnaars

Fotoalbum

Om foto’s te downloaden, direct te delen op Facebook, een indruk te krijgen van deze mooie dag of om gewoon even rond te kijken… ga dan naar het volledige fotoalbum!