De Dames sluiten het seizoen 2017 af

De Dames sluiten het seizoen 2017 af2017-12-10T16:44:12+00:00

logo icon de-nunspeetse-39x45_gscDe Dames sluiten het seizoen 2017 af

15 Jaar lang was de Emmy-Award het sluitstuk van het jaar maar vorig jaar kwam er een einde aan deze Glitter & Glamour-traditie. Om het hiaat op te vullen heeft de Damescommissie dit jaar de Play & Go-wedstrijden geïntroduceerd.

Dit is een reeks wedstrijden waarbij er geen prijsuitreiking is na afloop van de wedstrijd, dames zijn vrij om direct na de wedstrijd weg te gaan om hun dag ten volle te benutten. De gedachte was om meer dames, vooral de jongere die werken, een mogelijkheid te bieden om mee te doen aan onze Damesdag zonder dat ze een hele dag kwijt zouden zijn.
De realiteit? Er hebben zich geen werkende dames aangemeld en op een enkeling na bleef iedereen net zo lang als op andere dinsdagen gezellig napraten!

Geen prijsuitreiking dus na de wedstrijd maar er konden wel punten worden verdiend met de scores.

Als je eerste werd kreeg je 20 punten, bij de 2de plek hoorden 19 punten en zo verder tot de 20ste plek. Deze punten werden genoteerd in een meerrondensysteem wat een ieder kon volgen op Proware. Hoe vaker je mee speelde, des te meer punten je kon verzamelen.

Op de -helaas regenachtige- slotdag, voor deze gelegenheid omgedoopt tot Play & Stay, werd de laatste van de reeks wedstrijden gespeeld.
Tijdens het door onze kok Evert verzorgde feestelijke diner, kwam de uitslag die nog alle kanten op gaan….. en dat gebeurde ook, zodat we een spannende prijsuitreiking hadden. Iedereen die in de top 20 stond kreeg een shopbon met daarbij de pitchfork met marker van ‘de Nunspeetse’ (door het bestuur geschonken).

Omdat het een meerrondenwedstrijd was kregen ook dames die niet op de avond aanwezig konden zijn naderhand hun prijs uitgereikt. Aan de reacties na afloop te horen bleek de nieuwe wedstrijdvorm een succes en zal dus volgend jaar weer gespeeld worden.