Update: Brian Gee in de Hickory Ryder Cup

//Update: Brian Gee in de Hickory Ryder Cup

Update: Brian Gee in de Hickory Ryder Cup

(update 6 mei)

Zojuist kregen wij de uitslag binnen van de eindstand bij de Hickory Ryder Cup waarin onze pro Brian Gee een prominente rol speelde. Zijn single partij tegen de Amerikaan Deal Wyatt Hudson (zie meest rechtse foto hieronder) won hij met maar liefst 8 om 6!

De sterke Europese delegatie, met ex- top tour professionals zoals Constantino Rocca en Baldovino Dassu wonnen de “Lionel FreedmanTrophy” met een score van 23 tegen 9!!!

Dit was de derde Hickory Ryder Cup en de eerste maal dat Europa won….. en hoe!!!

Op de uitgelichte foto zien we Brian en twee van zijn teamgenoten met de felbegeerde trofee!!

Brian…GEFELICITEERD met deze prachtige internationale prestatie!!!

=============================================================================
(oorspronkelijk bericht)

Deze week speelt onze pro Brian Gee met het Europese Hickory Golf Team mee tegen de Verenigde Staten in Italië. Een heuse Ryder Cup, die nu voor de eerste keer wordt gehouden. het betreft golf zoals het gespeeld werd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, met houten shafts en toch redelijk primitieve clubs, in onze ogen.

De eerste dag ging prima, zie de linker foto hieronder op de eerste tee. De Europeanen in witte “plusfours”. Brian won de foursome met zijn (Duitse) partner op de laatste hole met 1 up. De tweede dag, vandaag, wonnen beide heren ook de foursome met maar liefst 6 om 5. De Europeanen staan na de tweede dag voor met maar liefst 12½ tegen 3½!.

En nu maar hopen dat Brian ook de single kan pakken en dat het met het moderne materiaal in september ook zo voorspoedig zal verlopen!

FTK

2018-05-14T22:55:22+00:00

Geef een reactie