Björn op avontuur

/, Communicatie, Jeugd/Björn op avontuur

Björn op avontuur

Bjørn: rising star van de Nunspeetse

Het wordt tijd om wat aandacht te schenken aan de “rising star” van de Nunspeetse, Bjørn Driessen. Een clubkampioen van 14 jaar jong met een handicap van (op dit moment) -0.6, onder nul dus.

Vorig weekend speelde hij het NK onder 18 jaar en werd daar, op de natte baan van de Gelpenberg, keurig 10ste. Daardoor mag hij dit weekend ook aantreden op het “echte” NK waar de Nederlandse amateur golftop is vertegenwoordigd. Een geweldige uitdaging en mooie gelegenheid om veel ervaring op te doen in zo’n sterk veld op de moeilijke baan van de Noordwijkse met altijd wind en dit weekend ook nog regen.

Er doet daar overigens nog een oud-clubkampioen van de Nunspeetse mee, Aron Joustra.

Maar dat is nog niet alles. Ook is Bjørn uitgenodigd om met team NL tot 16 jaar af te reizen naar Ierland, om daar het “Quadrangular Ireland Boys under 16” te gaan spelen van 24 – 26 augustus (zie hieronder).

Wij wensen hem tijdens al deze prachtige toernooien heel veel succes en hij zal zeker een schat aan ervaring opdoen.

Als vereniging mogen wij best trots zijn op dit talent, dat als klein jongetje op de Nunspeetse is begonnen en nu al internationale wedstrijden mag spelen voor de NGF.

FTK Communicatiecommissie.

Update:

Op de eerste dag, gisteren, in Noordwijk speelde Bjørn een ronde van +12. Dat lijkt niet zo goed, maar de beste ronde was -1. Het weer was bizar slecht met storm en regen, vandaar dat de scores over het gehele veld ronduit slecht waren en de “cut” verwacht wordt op + 18. Dat zegt voldoende!

Bjørn bezet na de eerste dag de 56ste plaats in een veld van 93 spelers! Op zich al uitzonderlijk knap voor de 14-jarige Bjørn!

Veel succes!

Je kunt de voortgang van Bjørn hier volgen!

Hier de uitnodiging.

Door |2021-08-18T18:35:00+01:0005/08/2021|Categorieën: ClubInfo, Communicatie, Jeugd|1 Reactie

Eén reactie

  1. Annette 7 augustus 2021 om 19:57 - Antwoorden

    geweldig Bjorn wat een mooie ervaring voor jou , ik wens je veel speel plezier en ga je zeker volgen, doe je best en vooral geniet !

Geef een reactie