Beat the Pro – Jubileumeditie

/, Lustrum/Beat the Pro – Jubileumeditie

Beat the Pro – Jubileumeditie

Wedstrijdverslag

door: Alle de Wit

Donderdag 7 juli was de jubileumwedstrijd Beat the pro.

Het was een erg leuke wedstrijd, in feite een vossenjacht, waarbij de vos werd gespeeld door David Love en Carolien Driessen, de tellende score per hole wisselden zij af. Zij liepen voor de wedstrijd uit en zetten de scores neer die de deelnemers moesten zien te verbeteren. Een serieuze opdracht dus, dat bleek ook uit de maximum handicap van 16 voor deze wedstrijd.

Even uitgelegd: bij een betere netto score dan de pro-score krijg je een plus, is deze gelijk aan de pro-score dan krijg je een 0 en verliest je netto score van de pro dan heb je een -.

Er werd erg goed gescoord door diverse deelnemers, die beter hadden gescoord dan de pro, wellicht hadden beide pro’s een iets mindere dag of minder goede afwisseling van de holes. Toch chapeau dat zij in deze zeer drukke week de pro/vos wilden zijn. De nummer 3 Bert Snoek had 8+ en de winnaar Walter Haandrikman had een ongelooflijke 9+, echt een topdag dus voor onze referee.

Ik zat in een gezellige flight met Patricia de Wilde en Erik Tamminga, die kunnen allebei de bal enorm ver slaan, echt genieten. Gezamenlijk hebben we ook behoorlijk goed gespeeld.

Tijdens het diner vroeg iemand aan Patricia of zij nog iets van haar flightgenoten had geleerd, ja hoor antwoordde ze, ik weet nu hoe een Appelvink er uit ziet:-). Op de tee van oost 6 zat er een familie Appelvink boven ons en dat moest ik even kwijt aan onze flight.

Na afloop hebben we gezamenlijk heerlijke saté gegeten, gezeten aan één lange tafel. Met een goede zanger aan de piano, ter verhoging van de gezelligheid.

En ik ben waarschijnlijk 7de geworden, vandaar dat ik dit verslag mocht schrijven.

De winnaars

NaamHcpPl HCPScore
1Walter Haandrikman9.211+9
2Corinne Noordman14.519+8
3Bert Snoek16.520+8

Fotoalbum

Foto’s van dit evenement vind je hier.

Door |2022-09-07T17:59:53+02:0008/07/2022|Categorieën: Jubileum, Lustrum|0 Reacties

Geef een reactie