Baanrecord Zuid-Noord en update Tiger 2019

/, Communicatie, Wedstrijden/Baanrecord Zuid-Noord en update Tiger 2019

Baanrecord Zuid-Noord en update Tiger 2019

Op vrijdag 28 juni jl. werd de 6de wedstrijd van de Tigercompetitie 2019 gespeeld. Een wedstrijdenserie waarbij de spelvorm strokeplay is van de back tees (wit bij de heren en blauw bij de dames).

Dit jaar wordt alweer de 5de editie van de Tigercompetitie gespeeld. Alle ins en outs kunnen jullie lezen op de website bij “Tiger Competitie startpunt” (onder Wedstrijdcommissie).

De organisatie heeft Jandaan Felderhoff bereid gevonden een sfeerimpressie te verzorgen. Zijn bijdrage is hier te vinden!

De wedstrijd van vrijdag was memorabel om meer redenen. Het was prachtig weer, door een aantal mensen werd goed gespeeld (o.a. een handicapverbetering door onze voorzitter, Jacco van Dam) én er werd een baanrecord verbeterd!

Het baanrecord op Zuid-Noord stond op 80 slagen bruto, gespeeld door Philippe van den Boogert op 8 juni 2018. Toevallig ook op een Tigercompetitie avond. Jan van de Craats, de man die al maanden in vorm is, speelde een prachtige ronde van 79 slagen bruto, verdeeld over 40 slagen op Zuid en 39 slagen op Noord. En dan te bedenken dat Jan begon met een dubbel bogey op Zuid 1 (de rechterbunker is lastig).

Na afloop werd Jan uiteraard om commentaar gevraagd. Zoals gewoonlijk stond hij de plaatselijke pers met verve te woord: ‘ik had het niet verwacht na de 1e hole, ik had prima flightgenoten die het beste in mij naar boven hebben gehaald en die nieuwe stokken die ik heb zijn wonderclubs’.

Alle gekheid op een stokje: een mooie prestatie van Jan en als marker heb ik genoten van zijn spel!

Het bleef nog enige tijd onrustig op het terras van De Nunspeetse.

Ronald

Door |2019-06-30T23:04:46+00:0030/06/2019|Categorieën: BaanInfo, Communicatie, Wedstrijden|0 Reacties

Geef een reactie