Onze Pro’s – Carolien Driessen

//Onze Pro’s – Carolien Driessen
Onze Pro’s – Carolien Driessen2019-05-30T21:47:22+01:00

 

Carolien Driessen

 

Golfprofessional

logo de-nunspeetse-39x45_gscCarolien Driessen

Carolien Driessen stelt zich voor:

Ik ben PGA A-Golfprofessional met ervaring in alle facetten van het lesgeven. Of u nu een absolute beginner bent of een single handicapper met ambitie om een nog betere golfer te worden: Graag ga ik met jou aan de slag. Ik ga in mijn golflessen uit van jou en kijk welke methode het best bij je past: De golflessen zijn maatwerk. Daarbij maak ik gebruik van kennis opgedaan in opleidingen en bijscholingen in binnen -en buitenland. Mezelf blijven bijscholen en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen beschouw ik als mijn plicht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zelf beter worden is anderen beter maken!

Het werk van een hedendaagse golfprofessional gaat verder dan alleen lesgeven. Ik ben betrokken bij m’n lesklanten, heb een adviserende rol bij commissies in de vereniging en denk mee met alle geledingen binnen een vereniging/golfbaanexploitant. Graag wil ik mijn kennis en enthousiasme met je delen om niet terug te vallen in het oude, maar sterker te worden in het nieuwe.

Mijn specialismen zijn: PGA Puttcoach , Mental coach, Shortgame coach, Putten & greenreading, Tourtempo, lesgeven aan mensen met een fysieke beperkingen, course management, Fysiek commited to Jeugd en Senior. Voor de puttlessen maak ik gebruik van “Capto”. Door te trainen op Capto en dit regelmatig te meten en te analyseren is een snelle verbetering van uw putting stroke een feit, en dus minder putts per ronde! Na een intake en het noteren van de specificaties van uw putter volgt de eigenlijke aanpak met een sensor op uw putter. Aan de hand van al deze gegevens maak ik een gericht plan van aanpak voor u, inclusief oefeningen. Een plan van Aanpak dat voor u werkt!

Ik organiseer gedurende het gehele jaar zeer leerzame, goedverzorgde en gezellige golfreizen naar verschillende bestemmingen. Mocht je interesse hebben en ook een keertje deel willen nemen aan een golfreis, spreek me dan gerust even aan en ik houd je dan graag op de hoogte.

We zien je graag op de mat bij golfschool Het Rijk van Nunspeet.

Hier kun je een golfles bij mij reserveren.

Voor meer informatie:

Golfschool Het Rijk van Nunspeet is ook te vinden op Facebook!

Golfreis Nederland:

In september 2019 organiseer ik een weer een golfreis, dit keer gaan we naar Zuid Limburg – Hotel Winselerhof. Wilt u ook een paar dagen heerlijk aan uw golfspel werken in een mooie omgeving en met een gezellige groep mensen?

Ga mee en verbeter je golfspel tijdens deze leerzame dagen.

Meer informatie treft u onder deze link aan. Ik kijk er naar uit om samen met u aan de slag te gaan in Zuid- Limburg! Het inschrijfformulier treft u hier aan!

Golfreis Spanje:

In oktober 2019 organiseer ik een volgende golfreis. Lijkt het u leuk om samen met uw partner, collega, vriend of vriendin en met uw golfprofessional in maart te genieten van het mooie weer in Spanje? Natuurlijk gaan we in deze reis aan de slag om uw vaardigheden aan te scherpen. Mijn nieuwe bestemming is Denia, een sfeervol hotel met een 27-holes golfbaan middenvoor het hotel, daarnaast spelen we de linksbanen El Saler en La Galiana.

Meer informatie treft u onder deze link aan. Ik kijk er naar uit om samen met u aan de slag te gaan in Spanje!