ALV 2020

//ALV 2020

ALV 2020

Zoals ieder jaar vindt de ALV van onze vereniging plaats eind april begin mei. Het bestuur neemt dan het afgelopen verenigingsjaar met u door. Wij hadden dat voor dit jaar ook weer op de agenda staan. De verschillende commissies hebben hun jaarverslagen op papier gezet en de penningmeester heeft de jaarrekeningen en de begroting klaar staan om aan u gepresenteerd te worden.

Helaas dit jaar niets van dit alles. Het Corona-virus houdt ons allen nog binnenshuis. Zelfs met 1 ½ meter afstand mogen we nog niet met meerdere mensen bij elkaar komen. Er zit ons niets anders op dan te wachten en de vergadering tot nader order uit te stellen. Er is een tijdelijke spoedwet door de Eerste Kamer goedgekeurd waarin het mogelijk is om via een livestream een ALV te houden maar wij kiezen ervoor om met u gezamenlijk een fysieke ALV te hebben. Wij zijn er klaar voor en zo gauw het sein komt dat wij de vergadering mogen laten plaatsvinden laten wij u dat weten en worden de uitnodigingen verstuurd en de stukken op de website gezet. Dit zou wel eens een uitstel tot september kunnen zijn.

Onze penningmeester Ester Oomens heeft aangegeven haar taken neer te leggen door voor haar onverwacht zeer drukke zakelijke werkzaamheden. Het bestuur heeft inmiddels een nieuwe kandidaat gevonden die tijdens de ALV bekrachtigd zou moeten worden. Doordat de ALV voor enige maanden is uitgesteld ziet Ester zich genoodzaakt om toch per 8 mei a.s. haar taken als penningmeester neer te leggen. Gelukkig heeft onze oud-penningmeester Marianne Kers (huidig bestuurslid) aangeboden om tot de ALV de taken van Ester over te nemen. Ester zal het jaarverslag 2019 en begroting 2020 presenteren tijdens de ALV en het penningmeesterschap zal dan officieel worden overgedragen aan de nieuwe kandidaat.

Voor nu blijf gezond en hopelijk tot spoedig ziens op de baan.

Het bestuur.

Door |2020-05-04T16:49:43+01:0004/05/2020|Categorieën: ClubInfo|Tags: |0 Reacties

Geef een reactie