Aanpassingen m.b.t. reserveringen

/, Communicatie/Aanpassingen m.b.t. reserveringen

Aanpassingen m.b.t. reserveringen

Aanpassing Coronamaatregelen en vooraankondiging nieuwe regels t.b.v. (online)reserveringen en doorstroming.

Vanaf 24 maart a.s. zijn 3 en 4 ballen weer mogelijk.

Zoals aangekondigd op de persconferentie van 8 maart jl. is het buiten sporten in groepen tot maximaal 4 personen weer toegestaan.

Dit geeft ons dat -zodra het online systeem het mogelijk maakt- er weer geboekt kan worden als flight t/m 4 personen. Vanaf 24 maart staat het systeem dus ook weer open voor 3 en 4 ballen.

We moeten nog even volhouden!

Het blijft belangrijk dat we er ook als golfbaan alles aan doen om verspreiding van het virus te voorkomen. Daardoor blijven we dringend adviseren om extra nauwlettend te zijn op het opvolgen van de maatregelen. Anderhalve meter afstand houden blijft de norm. Wie klachten heeft, moet thuisblijven en zich laten testen. U bent zelf uiteraard diegene die dit kan waarborgen. Onze Marshalls zullen nog steeds extra aandacht besteden aan het houden van de 1,5 m afstand en tevens vragen we er bij de receptie en het plein extra aandacht voor. Het is dan ook ons dringende verzoek aan u om het Take A Way punt ook als zodanig te gebruiken. Dus neem uw consumptie mee in de baan of naar huis. Creëer GEEN groepsvorming op het plein. Hiermee maken we het de BOA’S wel heel gemakkelijk om ons Take A Way punt te sluiten.

Drukte in de baan

Het blijft op alle golfbanen in Nederland nog steeds enorm druk en het verkrijgen van startijden is lastiger dan ooit. Zoals aangeven in een eerder bericht zijn we als Golfbaan Het Rijk van Nunspeet in overleg met het bestuur om te kijken welke aanpassingen we zouden kunnen doorvoeren voor een betere balans in de tee sheet. Het doel hiervan is dat een ieder de mogelijkheid krijgt een starttijd te boeken. In de laatste verenigingsnieuwsbrief werd in het voorwoord door de voorzitter reeds aangekondigd dat er aan aantal nieuwe regels aanstaande waren ter bevordering van een goed verloop van de starttijden reserveringen.

Aanpassingen regels per 24 maart a.s.

Reserveringen

Naast de reeds ingevoerde regels m.b.t het tijdstip van online boeken van 00.00 uur naar 20.00 uur en de aangepaste annuleringstermijn naar minimaal 24 uur voorafgaand, zien we nog meer mogelijkheden die kunnen bijdragen:

 • Leden dienen zelf hun eigen flightreservering te maken.
 • Groepen kunnen boeken via de groepsbutton waarbij er door 1 persoon maximaal 2 flights van 4 personen kunnen worden gereserveerd.
 • Buiten de inschrijving voor Heren-, Dames-, Senior Social Mix dagen en clubwedstrijden hanteren we een maximum van 3 uitstaande reserveringen binnen 14 dagen.
 • Alle namen van spelers van een flight dienen bij een boeking te worden ingevuld d.m.v. de buddylijst.

Doorstroming

 • Op een aantal holes worden borden geplaatst met de doorlooptijd.
 • Iedere speler krijgt vanuit de receptie een doorlooptijd mee.
 • Extra aandacht op READY GOLF vanuit de vereniging en vanuit Het Rijk van Nunspeet.

Binnenkort vindt u meer gedetailleerde informatie m.b.t. de bovenstaande aanpassingen op de website van de vereniging.

Met enthousiaste groet

Peter Hemmen
General manager

Door |2021-03-17T09:02:43+02:0017/03/2021|Categorieën: BaanInfo, Communicatie|4 Reacties

4 Comments

 1. jan de groot 17 maart 2021 om 19:45 - Antwoorden

  een vraag: wanneer ik boek voor een groep, gaat die boeking dan ook van mijn max van 3 boekingen af ?
  Dat zou wel heel zuur zijn voor het verenigingsleven.j Dan kun je niet meer met competitieteams samen spelen en trainen.

 2. Marianne Kers 17 maart 2021 om 20:28 - Antwoorden

  Voor de persoon die de groepsreservering maakt. gelden deze reserveringen als één openstaande starttijd.

 3. Otto van der Kolk 21 maart 2021 om 14:01 - Antwoorden

  Na de uiterst vriendelijke uitleg van Marianne Kers heb ik nu begrepen wat de bedoeling is! We hebben vertrouwen dat er hiermee verbetering optreedt.
  Je zou nog twilight boekingen kunnen overwegen! ?

 4. Marianne Kers 21 maart 2021 om 22:15 - Antwoorden

  Er blijkt onduidelijkheid te bestaan over het maximum van drie uitstaande reserveringen in 14 dagen. Er wordt nadrukkelijk niet bedoeld dat je maar 3 x mag spelen binnen 14 dagen. Je mag namelijk direct weer een nieuwe starttijd reserveren, nadat je de eerste ronde van je reserveringen hebt gespeeld of als je een reservering annuleert.

Geef een reactie