Winterfit 2021

//Winterfit 2021

Winterfit 2021

Ook dit jaar organiseert de Seniorencommissie in samenwerking met de pro’s van de golfschool en Patrick van der Meijden (golffysiotherapeut) de winterfit.

Een op een soepel golfspel gerichte training van belangrijke spiergroepen, waardoor Senioren (maar natuurlijk ook aspirant-senioren) uitgedaagd worden om nog fitter de winter door te komen in voorbereiding van een nieuw golfjaar.

Vooralsnog worden er vijf trainingsbijeenkomsten aangeboden op donderdagmorgen van medio november tot eind december, waarbij deelnemers zelf kunnen kiezen hoe vaak ze willen (kunnen) meedoen. Iedere week is er aandacht voor een specifieke spiergroep die belangrijk is voor het golfspel.

Een trainingsbijeenkomst bestaat uit oefening van specifieke golfbewegingen (door de pro) en oefeningen met aandacht voor diverse spiergroepen door de fysiotherapeut. Een trainingsbijeenkomst duurt ongeveer 50 minuten. Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 12 personen.

Bij de indeling wordt er rekening mee gehouden dat deelnemers aansluitend kunnen starten voor de Senior Social Mix (9 holes).
Je kunt alleen deelnemen door je vooraf aan te melden. Stuur daarvoor een berichtje naar met je naam, mailadres en de vermelding: Winterfit 2021.

Bij over-intekening kom je op de reservelijst en wordt gekeken of we met meer groepen kunnen werken.
Deelnemen kost 15 euro per trainingsles en de kosten worden na afloop in rekening gebracht. Bij niet deelnemen –en geen afmelding voor maandag – worden de kosten toch in rekening gebracht.

Vragen of inlichtingen bij Jaap van Petegem via .

Door |2021-10-12T22:49:23+02:0012/10/2021|Categorieën: Senioren|0 Reacties

Geef een reactie