Het ‘Wel&Wee’ van 7 april 2017

Het ‘Wel&Wee’ van 7 april 2017 2017-09-10T15:02:37+00:00

Heren1 Dubbel9
Holes: 18
Klasse: 3de
Poule: P227

Team Captain:
Chris Westerink

Wedstrijdverslag door:
Chris Westerink

 De reis naar en het succes op Julianadorp

Onze 2de competitiewedstrijd speelden we in een iets andere samenstelling. We moesten hoog Noord-Holland in, naar Julianadorp. Niet echt een afstand om te denken, kom we gaan maar eens even een keer voorspelen (twee uur rijden). Een negen-holes baan midden in een groot recreatiepark, tegen de duinen aan. Eén auto reed via Lelystad- Enkhuizen, de ander over Amsterdam. Qua tijd maakte het praktisch niets uit, zodat we allemaal op tijd zijn gearriveerd. We waren wel aan koffie toe en die was er uiteraard ook. Ook was er tijd om bij te komen van de rit en in te slaan.

De drivingrange bestond uit een grote vijver en we sloegen met floating ballen. De baan lag er goed bij en was prima bespeelbaar. De greens waren goed en supersnel, maar ook weer niet al te moeilijk.

Zoals voorspeld was het zonnig aan de kust, maar er stond een frisse wind, waar we overigens niet al te veel last van hadden. We hadden de eerste start, dus na afloop voldoende tijd voor een biertje en de nabeschouwing van de wedstrijd. Om zes uur aan tafel voor een prima diner en om acht uur vertrokken we huiswaarts (iets minder dan twee uur rijden).

Tot slot de uitslag:we hebben ook de tweede wedstrijd gewonnen en wel met 21-15!

Klik hier voor de uitslagen van Heren1 Dubbel9!

Heren 2 senioren
Holes: 27
Klasse: 3de
Poule: P21

Team Captain:
Rinus van Heerde

Wedstrijdverslag door:

Zo mooi…
bij de vijand op bezoek en luisteren maar!

 

Klik hier voor de uitslagen van Heren2 senioren!