Het ‘Wel&Wee’ van 4 mei 2017

Het ‘Wel&Wee’ van 4 mei 2017 2017-09-10T15:02:36+00:00

Dames1 senioren
Holes: 27
Klasse: 2de
Poule: M16

Team Captain:
Tineke Jager

Wedstrijdverslag door:
Tineke Jager

En dat was de laatste dag van de competitie!

Wat vliegen die weken dan voorbij. 30 maart de eerste wedstrijd gespeeld op de Hattemse, met eigenlijk ook het mooiste weer. Vandaag op de Edese de laatste wedstrijd. Het was een stuk kouder dan op de eerste dag. De Edese is een baan met heel veel bunkers en best hele leuke holes. Goed zand om uit te spelen.

Een bijzondere dag toch op dodenherdenking. Alleen ons team is blijven eten met uiteraard de Dames van de Edese. Om acht uur met zijn allen stil geweest. Bijzonder en plechtig. De Dames van de Noord Nederlandse hebben vermoedelijk langs de kant van de weg stilgestaan, daar zij pas tegen zeven uur vertrokken.

Wij zijn tweede geworden in onze poule. Hiep Hoi.

Wij hebben vandaag bijzonder goed gespeeld, maar laat ik ook eerlijk zijn, de Twentsche hoorde niet in deze poule thuis, echt een paar maatjes te groot voor hen. De Twentsche en de Hattemse zijn gedegradeerd. Uit onze poule vallen altijd twee teams af. De Hattemse won wel vandaag, maar helaas met te weinig punten om in deze poule te kunnen blijven.

Wij hebben een zeer gezellige competitietijd gehad, zonder ook maar één wanklank of discussie over wat dan ook.

Tot slot wil ik graag mijn kanjers van Dames1 senioren bedanken voor alle gezelligheid en inzet.

Hopelijk allen weer tot volgend jaar.

Klik hier voor de uitslagen van Dames1 senioren 27 holes!

Dames1 Dubbel9
Holes: 18
Klasse: Hoofd
Poule: M203

Team Captain:
Marieke Uytenbogaart

Wedstrijdverslag door:
Marieke Uytenbogaart

Wij blijven hoofdklasse spelen en dat zijn we waard!

Na een weekje rust vandaag afgereisd naar Zeewolde. Ongeveer naast de deur, dus niet te vroeg weg en op ons gemakkie naar de baan gereden. Het weer niet al te fijn, wel droog, maar koud en winderig en dat is de hele dag – op een paar zonnestraaltjes na – zo gebleven. Deze dag waren de dames van de Edese onze tegenstanders. Leuk detail, ondergetekende heeft zo’n 34 jaar geleden 6 maanden gewerkt als secretaresse voor de captain van de Edese. Zij was toen kandidaat notaris bij Loeff in Rotterdam. Hoe klein is de wereld!

Bij aanvang was al wel bekend dat de Hilversumsche poulewinnaar ging worden en dat hebben ze ook gedaan door te winnen van de Nijmeegse met 24-12. Wij werden op ons dooie akkertje riant tweede door met 25-11 te winnen. ‘Pikant” detail: zowel de Hilversumsche als wij eindigden met 91 gewonnen en 53 verloren punten over de gehele competitie. Het enige verschil is dat wij één wedstrijd hebben verloren en Hilversum alles heeft gewonnen.
Wij blijven dus ook volgend jaar in de hoofdklasse spelen en dat zijn we waard!

Wij bedanken onze mascotte Emmy vanaf deze plek nog heel erg voor haar meeleven en aanmoedigingen! Zij is en blijft ons na aan het hart en heeft een essentiële bijdrage geleverd aan het niveau van dit geweldige team.

Ik ben ongelofelijk trots op mijn dames, Marry, Margreeth, Erica, Annie, Yvonne, Ria en Thérèse en hoop dat we volgend jaar weer met z’n allen de dames dubbel negen competitie onveilig mogen maken.

Klik hier voor de uitslagen van Dames1 senioren Dubbel9!