Het ‘Wel&Wee’ van 30 maart 2017

Het ‘Wel&Wee’ van 30 maart 2017 2017-09-10T15:02:39+00:00

Dames1 senioren
Holes: 27
Klasse: 2de
Poule: M16

Team Captain:
Tineke Jager

Wedstrijdverslag door:
Tineke Jager

Een mooie dag en start op de Hattemse

Onze eerste competitiedag was op de Hattemse onder uitzonderlijk mooie weersomstandigheden. Een heel verschil met vorig jaar op Amelisweerd, toen goot het van de regen en liepen wij te soppen. Vandaag in een stralend zonnetje en in ons poloshirtje. Alleen enorm jammer dat onze nieuwe competitiekleding niet op tijd geleverd kon worden. Hopelijk is het er volgende week.

Hattem is maar 9 holes, dus de meesten van ons hebben hem drie keer helemaal gelopen. De baan was prachtig en de lente was overal te zien. Prachtige bomen met jong uitlopend groen, overal narcissen en de eerste rododendrons stonden op knappen.

Ons nieuwe logo hoorden wij ook overal op de baan, altijd weer een fascinerend geluid.

Onze 7de peelsters Hannie kwam ook nog even kijken en ons aanmoedigen.

Al met al een hele geslaagde eerste dag. In het begin is het altijd een beetje de kat uit de boom kijken maar de sfeer zat er al snel in.

Volgende week gastvrouw en hopelijk ook zulk mooi weer.

Klik hier voor de uitslagen van Dames1 senioren 27 holes!

Dames1 Dubbel9
Holes: 18
Klasse: Hoofd
Poule: M203

Team Captain:
Marieke Uytenbogaart

Wedstrijdverslag door:
Marieke Uytenbogaart

De Muitende Mutsen zijn weer bijeen!

De Muitende Mutsen zijn weer bijeen! Als vanouds heel relaxed en genietend van de mooie baan en het prachtige weer. Net als op ‘De Nunspeetse’ hoorden we de hele dag om ons heen de dennenappels openspringen.

Het was mij nog nooit opgevallen, maar afgelopen weekend op onze eigen prachtige baan werd ik ineens met dat knappende geluid geconfronteerd en op de Hilversumsche waren we ook omringd door dat geluid. Hilversum, een hele mooie baan, maar niet makkelijk, zeer geonduleerde fairways en ongelofelijk veel heide.

De dames van Zeewolde hebben hun best gedaan om ons te laten verliezen, wat – ook als vanouds – natuurlijk mijn opdracht was. Maar ja, inmiddels moet ik natuurlijk beter weten. Toch maar met 21-15 de ‘buit’ mee teruggenomen naar Nunspeet.

De kop is eraf. En ik ben dus gewoon super trots op mijn ‘mutsjes’! Volgende week lekker achterover zitten en dan weer vol gas ertegenaan.

Klik hier voor de uitslagen van Dames1 senioren Dubbel9!